Takk for i år - og takk for i jul

Ja, da nærmer jula 2013 seg slutten også, noen piner den jo helt fram til 20.dag jul(13.januar), men her i huset går nok julepynten på huggu og rævva opp på loftet igjen den 2.januar. Det er alltid stas med jul, men når man har sliti med ribbe, medistermat og annen tung julekost noen dager, så er det alltid veldig befriende og deilig å vende tilbake til hverdagen igjen. Så når nyttårshelga er over, så får jeg alltid en god, berusende og fredelig følelse i kroppen...endelig er stria over for denne gang. Jeg vet at både januar og februar kan være tunge vintermåneder å komme igjennom, men det er ett stort lyspunkt med disse månedene, og det er at det gradvis blir lysere igjen om ettermiddagen og kvelden. Jeg er et utpreget vår og sommermenneske, og når vi tar fatt på et nytt år, så ser jeg også slutten på en tung og mørk vintersesong, og alt glir så mye lettere med en gang når jula er over. Mulig jeg er rar og sær, men jeg har vært slik i flere år nå, ihvertfall etter jeg ble ufør. Før var det vemodig og trist å plukke ned igjen juletreet og annen julepynt, men nå syns jeg bare det er godt og et tegn på at et nytt år er i gang og en ny vår nærmer seg. Til alle som leser dette vil jeg ønske dere alle et godt nytt år i 2014, for min del går jeg inn i et år som betyr 10 års jubileum for forholdet mellom min kjære og meg, noe som skal feires behørlig i slutten av august. Ellers blir også den eldste hunden vår, Sunny, 10 år i 2014, så det er jo spennende å se hvor lenge han klarer å henge med, men håper også han er med oss når vi skriver 2015. Utover det har jeg ingen spesielle eller store planer for 2014, men jeg håper på en reprise av sommeren 2013 når det gjelder sommerværet. Nå skal jeg først feire nyttår i fred og ro med mine aller nærmeste, også skal jeg snart vende mer og mer tilbake til hverdagen igjen, til nye radiosendinger og til det jeg er vant med å bruke hverdagene til. Det er hverdagene vi har flest av, så derfor er jeg veldig glad for at jeg klarer å sette sånn pris på de også. Ikke alle klarer det, men det er i de lengste høytidshelgene at man lærer seg å sette pris på det som kommer mellom høytidene også. En god egenskap jeg har lagt meg til de siste årene.....så da avrunder jeg her med et rungende GODT NYTT ÅR!!
2 kommentarer

treningoglykke

30.12.2013 kl.18:52

Her hives jula alltid ut 1. januar...og det er deilig syns jeg!! Jula er kos, men jeg er også veldig glad i hverdagene mine - heldigvis! Godt nyttår Thomas!

radioten

30.12.2013 kl.20:24

Godt nyttår til deg også Borghild, og godt å høre at det er flere som setter pris på de helt vanlige dagene vi har over 300 av i året...

Skriv en ny kommentar

radioten

radioten

41, Gjøvik

Jeg er en skikkelig radiot som er født i 1973 og har jobbet innen lokalradio siden 1989. Danseband er min store lidenskap, men jeg er likevel ganske allsidig innen musikkens verden, selv om jeg foretrekker musikk av noe eldre dato. På denne bloggen kommer jeg til å legge ut meningsytringer og andre ting som opptar meg om både lidenskapen min for radio og andre ting jeg pusler med og funderer over i hverdagen. Musikk, film og media kommer nok til å bli tilbakevendende temaer føler jeg, i tillegg til at jeg også har laget en egen spalte der jeg både for min egen og andres del kommer til å lære meg definisjonen av ulike fremmedord, noe jeg syns er et artig og spennende tema.

Kategorier

Arkiv

hits