Shortsvær ut august

Si meg, er det bare jeg som fortsatt sprader rundt i shorts fra morgen til kveld? Imorgen skriver vi 1.september og jeg akter å gå i shorts helt til jeg begynner å fryse. Det har jeg ikke gjort hittil, så da regner jeg med at jeg kan strekke shortssesongen til et stykke ut i september. Til uka er det også spådd et kraftig høytrykk over østlandet, så er jeg riktig heldig kan jeg gå i shorts nesten til midten av måneden.
Liker dere å gå lettkledd utover høsten, så lenge tempen er grei, eller pakker dere bort sommerklærne så fort skoleferien er over? Jeg tviler på at jeg støter på damer i bikini heretter i høst, men hyggelig om jeg ramler borti en og annen shortsgjenger utover i september, så jeg ikke føler meg helt alene om å tviholde på sommeren...!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

radioten

radioten

43, Gjøvik

Jeg er en skikkelig radiot som er født i 1973 og har jobbet innen lokalradio siden 1989. Danseband er min store lidenskap, men jeg er likevel ganske allsidig innen musikkens verden, selv om jeg foretrekker musikk av noe eldre dato. På denne bloggen kommer jeg til å legge ut meningsytringer og andre ting som opptar meg om både lidenskapen min for radio og andre ting jeg pusler med og funderer over i hverdagen. Musikk, film og media kommer nok til å bli tilbakevendende temaer føler jeg, i tillegg til at jeg også har laget en egen spalte der jeg både for min egen og andres del kommer til å lære meg definisjonen av ulike fremmedord, noe jeg syns er et artig og spennende tema.

Kategorier

Arkiv

hits