Rundstykker med roastbiff - og så senga

Et par nydelige rundstykker med roastbiff blir dagens siste måltid, før jeg feier over kjøkkenbenken og kryper til sengs. Er alt annet enn trøtt i natt også, men skal til legen og ta blodprøve imorgen formiddag, så da må jeg opp 11 og har derfor 7 timer å sove på hvis jeg legger meg klokka 4. Jeg må ha 7 timer, for av de så sover jeg som regel maks 4-5, siden jeg surrer en del i senga med mobilen osv før jeg lukker øynene og prøver finne roen. Å finne roen tar også gjerne et par timer, om jeg har en dårlig dag(natt). Jeg hater å stå opp tidlig, men skal opp tidlig både fredag og lørdag, så da får jeg heller prøve å sove ut litt på søndag.

Men disse rundstykkene som jeg skriver om i headingen og som dere ser på bildet, de er aldeles fortreffelige. Halvstekte, grove rundstykker fra Hatting, litt lunkne før jeg skjærer dem opp og legger på roastbiff...dere har vel forresten hørt om hun dama som var så "råsjin" mellom beina fordi hun hadde spist for mye "råsjbiff"...? Ikke det nei, var det jeg trodde...hehe.

Whatever, nå blir det straks sengevalsen, det skal bli godt, for om jeg ikke er direkte trøtt, så kjenner jeg likevel at kroppen er klar for å innta en litt mer horisontal posisjon ganske snart. Ha en fortryllende fredag alle sammen, og ikke gjør noe jeg ville gjort, for da blir det bare surr og rot...!

2 kommentarer

elisebr

01.09.2017 kl.09:47

Så godt det ser ut! :)

radioten

01.09.2017 kl.11:11

elisebr: Ja, det er knallgodt, du bør prøve det en gang!

Skriv en ny kommentar

radioten

radioten

43, Gjøvik

Jeg er en skikkelig radiot som er født i 1973 og har jobbet innen lokalradio siden 1989. Danseband er min store lidenskap, men jeg er likevel ganske allsidig innen musikkens verden, selv om jeg foretrekker musikk av noe eldre dato. På denne bloggen kommer jeg til å legge ut meningsytringer og andre ting som opptar meg om både lidenskapen min for radio og andre ting jeg pusler med og funderer over i hverdagen. Musikk, film og media kommer nok til å bli tilbakevendende temaer føler jeg, i tillegg til at jeg også har laget en egen spalte der jeg både for min egen og andres del kommer til å lære meg definisjonen av ulike fremmedord, noe jeg syns er et artig og spennende tema.

Kategorier

Arkiv

hits