I roastbiff-land og snart i seng

Ja, da endte jeg opp med roastbiff i natt også, men på grovbrød denne gangen, ikke på rundstykker slik som i går. Har nettopp goflet i meg det dere ser på bildet her, og nå blir det sengevalsen neste, for klokka 10:30 skal jeg opp igjen for å være med på ny runde med hageloppis hos ei venninne fra klokka 11. Har en del DVD-filmer pluss noen elektriske artikler jeg håper å få solgt noe av. Var dårlig salg forrige helg, men gir det en ny sjanse i morgen.
Er som vanlig det jeg beskriver som "alt annet enn trøtt", men får kle av meg og legge meg i det minste, så får vi se hva som skjer da. Ikke dagligdags at jeg legger meg så tidlig som 03, for jeg er jo utpreget nattemenneske som ikke pleier legge meg før rundt 06, men når man en gang iblant har avtaler og planer på dagtid så må man gjøre noen unntak innimellom.
Har sett en veldig god film ikveld forresten, som het "The Shack", den kan anbefales varmt, og burde vel egentlig vært omtalt i filmspalten min her inne, men det gidder jeg ikke akkurat nå. Ville bare gi en kort rapport om hva jeg spiser og hvordan jeg føler meg. Satser på en solrik septemberdag imorgen, slik at jeg kan kose meg på loppis uten å verken hutre eller fryse. Og om noen av dere som leser dette ønsker å komme på loppis, så er adressa Kollsvegen 525, 2825 Gjøvik og vi holder åpent fra klokka 11 til 16. Sier du at du fant adressen på bloggen min når du kommer så skal jeg gi deg god rabatt på det du evt måtte kjøpe av meg. Kanskje vi ses?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

radioten

radioten

43, Gjøvik

Jeg er en skikkelig radiot som er født i 1973 og har jobbet innen lokalradio siden 1989. Danseband er min store lidenskap, men jeg er likevel ganske allsidig innen musikkens verden, selv om jeg foretrekker musikk av noe eldre dato. På denne bloggen kommer jeg til å legge ut meningsytringer og andre ting som opptar meg om både lidenskapen min for radio og andre ting jeg pusler med og funderer over i hverdagen. Musikk, film og media kommer nok til å bli tilbakevendende temaer føler jeg, i tillegg til at jeg også har laget en egen spalte der jeg både for min egen og andres del kommer til å lære meg definisjonen av ulike fremmedord, noe jeg syns er et artig og spennende tema.

Kategorier

Arkiv

hits