Stjernekamp 2017 - EDM

Her er min vurdering av ukens opptredener i Stjernekamp der genren ikveld var EDM:

1. LISA - Meget meget bra, flott framføring og en ganske fengende låt. Dette ble nok min favoritt ikveld. Likte buksa hennes godt også...!
2. MAKEDA - Flott fremføring, fantastisk stemme og herlig vesen. Plusspoeng for antrekket!
3. HILDE - Beste låta ikveld, og framføringa var også veldig ålreit spør dere meg, så skjønner ikke hvorfor Hilde røk ut. Denne burde vært med blant de som gikk videre, men var nok opptredenen hennes forrige uke som ble spikeren i kista her. Men skoa...platå-joggesko?? En liten digresjon, men de kledde hun altså ikke...hehe.
4.IDA MARIA - Dette var jo riktig så bra. Fin stemme, bra framføring, helt kurant låt. Joda, Ida Maria er blant de bedre ikveld. Fin å se på er hun også ikke minst, liker stilen hennes.
5. GAUTE - Meget bra framføring, muligens beste mannlige opptreden ikveld. Låten var litt kjedelig, men det er tross alt EDM som ikke er min greie, så jeg får fokusere på stemma og sangprestasjonen og for Gaute sin del så var den helt knall på alle måter!
6. ALEXANDER - Kjedelig og nærmest litt irriterende låt, men stemmemessig en meget bra fremføring og dermed ikke blandt de dårligste i mine ører likevel.
7. ADAM - Veldig irriterende låt for meg, og jeg syns han går litt vel høyt i enkelte av tonene, slik at det nesten blir litt plagsomt å høre på. Han er flink på de partiene der han ikke tar helt av, men likevel ingen favoritt for meg. Han var mye bedre forrige uke.
8.  DIDRIK - Kjedelig låt, og irriterende med alle disse voldsomme effektene på stemma hans. Dette ble for mye for meg, så ingen favoritt. Brukbart på de partiene de ikke vrir på stemma hans, men ikke nok til at den havner så langt opp på lista mi.
9. ERLEND - Bra stemme, men her syns jeg han skriker for mye i enkelte avpartiene. Ikke likte jeg låten heller.
10. BENEDICTE - Nei, nei, nei, hva er dette for noe da...!? Dette var bare tragisk og grusomt og helt forferdelig. Dårlig låt, dårlig framføring, rett og slett rævva!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

radioten

radioten

43, Gjøvik

Jeg er en skikkelig radiot som er født i 1973 og har jobbet innen lokalradio siden 1989. Danseband er min store lidenskap, men jeg er likevel ganske allsidig innen musikkens verden, selv om jeg foretrekker musikk av noe eldre dato. På denne bloggen kommer jeg til å legge ut meningsytringer og andre ting som opptar meg om både lidenskapen min for radio og andre ting jeg pusler med og funderer over i hverdagen. Musikk, film og media kommer nok til å bli tilbakevendende temaer føler jeg, i tillegg til at jeg også har laget en egen spalte der jeg både for min egen og andres del kommer til å lære meg definisjonen av ulike fremmedord, noe jeg syns er et artig og spennende tema.

Kategorier

Arkiv

hits