Stjernekamp 2017 - Country

Her er mine rangeringer og mine bedømmelser av Stjernekamp-artistene da de prøvde seg på country:

1.LISA - Lisa er bare rå, særlig når det gjelder country. Dette svingte og jeg storkoste meg. Meget bra framføring og imponerende danse-moves. Rett og slett helmaks! Bonuspoeng for bootsene og for at hun er avholds!

2.MAKEDA - Meget meget bra! Rå jente, og mye krutt og kraft i stemma, skikkelig rocka og herlig både å se og høre på. Dette er blant Topp 3 ikveld. Super koreografi også, en fryd for både øyet og øret.

3.DIDRIK - Meget bra framføring dette også, og en flott og iørefallende låt. Stemmemessig kommer han veldig bra ut, fin countryknekk i stemma hans. Absolutt "innafor".

4.ADAM - Nok en meget bra mannlig opptreden. Veldig behagelig og fin stemme på Adam og han gjorde en fremragende tolkning av en fin låt. Også her er det vanskelig å rangere den ene mannen framfor den andre, men jeg unner også Adam å få bli med videre.

5.GAUTE - Dette var også bra, en låt med trøkk i og fin tolkning fra Gaute som takler både de høye og de lave tonene temmelig godt. Kjente ikke igjen låten før han kom til refrenget, men det har ingenting med saken å gjøre. Bra jobba av Gaute dette, og absolutt godkjent.

6.ALEXANDER - Meget flott framføring dette også av en veldig vakker melodi. Han har også en sårhet i stemmen som kler denne låten veldig bra. Er så tett mellom mannfolka her ikveld, så det er vanskelig å rangere dem. Alexander bør uansett få bli med videre, det har han fortjent!

7.IDA MARIA - Dette låt ikke bra! Hun bør nok holde seg til rock. Stemma kan funke til andre låter, men til Rose Garden var ikke dette spesielt bra. Helt klart blant de dårligste framføringene ikveld. Jeg hadde forventet bedre fra denne jenta, så her ble jeg rett og slett skuffa.

8.BENEDICTE - Fortsatt veldig lite imponert over denne dama. Dette ble rett og slett for tamt og jeg følte stemma hennes druknet litt i både kompet og koringa. Kunne godt gjort litt mer ut av sceneshowoet også, det ble altfor kjedelig og intetsigende å se på. Hun har egentlig ei god stemme, men den kom dessverre ikke helt fram i denne framføringen.

9.ERLEND - Dette var en kjedelig låt! Jeg blir aldri helt fortrolig med stilen til Erlend heller, men stemmemessig er han selvsagt veldig god. Jeg syns likevel ikke så mye om denne låten og selv om han synger bra så hjelper det lite for meg når låta er så gørr kjedelig. Så dette er den dårligste mannlige framføringen ikveld etter min mening.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

radioten

radioten

43, Gjøvik

Jeg er en skikkelig radiot som er født i 1973 og har jobbet innen lokalradio siden 1989. Danseband er min store lidenskap, men jeg er likevel ganske allsidig innen musikkens verden, selv om jeg foretrekker musikk av noe eldre dato. På denne bloggen kommer jeg til å legge ut meningsytringer og andre ting som opptar meg om både lidenskapen min for radio og andre ting jeg pusler med og funderer over i hverdagen. Musikk, film og media kommer nok til å bli tilbakevendende temaer føler jeg, i tillegg til at jeg også har laget en egen spalte der jeg både for min egen og andres del kommer til å lære meg definisjonen av ulike fremmedord, noe jeg syns er et artig og spennende tema.

Kategorier

Arkiv

hits