Stjernekamp 2017 - Hip-hop

Gikk tydeligvis ikke glipp av noe i Stjernekamp på lørdag da det var "motherfucker-musikk" som var tema. Hip-hop kan dere få billig av meg, jeg får bare avsmak av den musikken.

Hører på bidraget til Makeda nå, hun er en dyktig artist, men låten er bare rævva og gjør meg bare irritert.

Prøver også å høre på Benedicte, som mange mente burde ryke ut snart, men hun er faktisk ganske bra i denne genren, og selv om rappinga hennes er irriterende å høre på, så har sangen likevel ei melodilinje i refrenget som jeg faktisk syns er ganske fin. Myk og behagelig stemme har hun også som gjør at låten løfter seg en del i mine ører, selv om det er en rappelåt.

Nå prøver jeg å låne øre til Gaute også, han starter meget bra og låten minner ikke akkurat om hip-hop, men derimot en fin popballade, men så begynner han å rappe han også og dermed forsvinner idyllen for min del. Masse fucking i teksten der også, så jeg får bare avsmak og må trykke videre til neste.

Dermed havner jeg på bidraget til Ida Maria, som også er full av bannskap og har til og med et banneord i tittelen. Jeg blir bare irritert på nytt og fatter ikke hva folk ser og hører i denne typen musikk. Jeg klarer ikke høre ferdig denne heller, og trykker meg videre til Adam...

Adam rapper i vei og jeg venter bare på at låten kanskje skal ha ei melodilinje innimellom som kan myke opp, noe den også har, men den myker ikke opp like mye som Benedicte sin gjorde. Veldig monoton og kjedelig låt, så jeg fullfører ikke denne heller, men hopper til Alexander...

Låten til Alexander er litt annerledes i takt og rytme, mye mer uptempo enn de andre låtene, og han må være superkjapp i kjeftamentet for å holde tritt med tempoet i sangen, noe han virker å mestre ganske bra. Her mykes det også opp med ei melodilinje innimellom rappinga og av alt jeg har hørt hittil, så er dette kanskje hakket bedre enn de andre. Men, den er ikke så god at jeg gidder å høre hele, så jeg trykker videre til neste som er Didrik.

Didrik sin låt har en kjent tittel som jeg har hørt mange ganger med originalartisten(Gangsta's paradise). Ser ut som han både har tissa og bæsja på seg, men det tenker jeg ikke for mye på, men konsentrerer meg heller om koret som synger melodilinja innimellom rappinga, den er høydepunktet i låten for min del. Didrik er helt klart best i partiene der han synger han også, og låten er ikke av de verste jeg har hørt i denne runden, så vil plassere ham på Topp 3 på min liste. Denne hørte jeg faktisk også ferdig, så kryss i taket for den!

Lisa har jeg store forventninger til, hun er kanskje min største favoritt i årets Stjernekamp. Hun ser ut som en rampete fjortis i antrekket hun har valgt, og har en låt som ikke har så mye positivt ved seg i mine ører. Jeg venter og venter på ei oppfriskende melodilinje, men den kommer ikke. Venter tålmodig videre på ei melodilinje, og har ambisjoner om å høre låten ferdig, noe jeg også gjør, uten at den faller spesielt i smak og havner blant de dårligste på min liste i denne runden.

Da har jeg hørt alt, og av ukens bidrag, så ble det Benedicte og Didrik som ble de beste i mine ører.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

radioten

radioten

43, Gjøvik

Jeg er en skikkelig radiot som er født i 1973 og har jobbet innen lokalradio siden 1989. Danseband er min store lidenskap, men jeg er likevel ganske allsidig innen musikkens verden, selv om jeg foretrekker musikk av noe eldre dato. På denne bloggen kommer jeg til å legge ut meningsytringer og andre ting som opptar meg om både lidenskapen min for radio og andre ting jeg pusler med og funderer over i hverdagen. Musikk, film og media kommer nok til å bli tilbakevendende temaer føler jeg, i tillegg til at jeg også har laget en egen spalte der jeg både for min egen og andres del kommer til å lære meg definisjonen av ulike fremmedord, noe jeg syns er et artig og spennende tema.

Kategorier

Arkiv

hits