Stjernekamp 2017 - Opera

Her er mine vurderinger og rangeringer av ukens framførelser innen genren opera:

1.GAUTE - Faktisk ganske behagelig å høre på, dette mestrer han bra. Til å være opera er det både hørbart og ganske melodiøst. Han tar ikke helt av på de høyeste tonene og det er bra. En av ukens beste innslag etter min mening.

2.ADAM - Absolutt ikke det verste jeg har hørt innen operagenren. Ikke så skrikete og høyt som det ofte er innen denne genren. Så dette var helt klart innafor.

3.LISA - Søtt og morsomt sceneshow, faktisk veldig underholdende. Selve sangen gir meg ikke så mye, men den er litt småfengende til tider og gjør heller ikke så altfor vondt for ørene, så dette er også akseptabelt for min del.

4.ALEXANDER - Ikke helt min greie denne sangen her, men han takler oppgaven bra syns jeg. Virker veldig behersket og selvsikker og ikke så altfor vondt for øra heller.

5.IDA MARIA - Begynner greit, ikke for mye skriking, og litt småhes stemme som skiller seg litt ut fra det øvrige startfeltet. Savner likevel litt mer action lenger utover i sangen, den kommer liksom aldri helt i gang, føler det er noe som mangler. Så ikke helt på høyden etter min smak denne, selv om den er behagelig å høre på.

6.DIDRIK - Dette var ikke noe for meg, men det kunne så klart vært verre. Didrik er kanskje den i gjengen som mestrer genren best, men for meg ble det ikke annet enn slitsomt å høre på. Likevel syns jeg den var hakket bedre enn Benedicte.

7.BENEDICTE - Her blir det altfor mye skriking for mine ører, det hører jeg fra første stund. Føler jeg har hørt Benedicte i noen lignende strofer før, men det er ikke spesielt godt for øra. Så dette blir blant de dårligste denne uka for min del. Sikkert bra innen sin genre, men ikke for meg.

KONKLUSJON: Gaute, Adam og Lisa ble de beste for meg denne uka, og helt greit at Benedicte røk ut

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

radioten

radioten

43, Gjøvik

Jeg er en skikkelig radiot som er født i 1973 og har jobbet innen lokalradio siden 1989. Danseband er min store lidenskap, men jeg er likevel ganske allsidig innen musikkens verden, selv om jeg foretrekker musikk av noe eldre dato. På denne bloggen kommer jeg til å legge ut meningsytringer og andre ting som opptar meg om både lidenskapen min for radio og andre ting jeg pusler med og funderer over i hverdagen. Musikk, film og media kommer nok til å bli tilbakevendende temaer føler jeg, i tillegg til at jeg også har laget en egen spalte der jeg både for min egen og andres del kommer til å lære meg definisjonen av ulike fremmedord, noe jeg syns er et artig og spennende tema.

Kategorier

Arkiv

hits