Stjernekamp 2017 - Blues + boyband/girlband

HER ER MIN BEDØMMELSE OG MIN RANGERINGSLISTE I STJERNEKAMP INNEN GENREN BLUES + BOYBAND/GIRLBAND:

BLUES:

1.GAUTE - For en gangs skyld en blueslåt jeg kan si med hånda på hjertet at jeg virkelig LIKER. En favoritt helt tilbake til ungdommen, og Gaute gjør ikke skam på låta han heller, meget bra innsats og han har full kontroll på stemma. Han har kanskje ikke det helt store "blues-groovet" i stemma men det trenger man heller ikke på denne låten. Så siden jeg både digger låten og artisten, så har vi her min klare favoritt innen blues-genren ikveld.

2.LISA - Dette begynner jo riktig så bra, ikke så masete og kjasete som mye annen blues, og Lisa synger fint, passe mye groove i stemma uten at det blir grumsete eller grautete. Jeg liker dette, og syns det er et av tre høydepunkter innen bluesen ikveld, på omtrent samme nivå som Adam, men velger å plassere Lisa et lite hestehode foran, men bak Gaute.

3.ADAM - Huff og huff, dette begynner veldig bråkete, tenkte jeg de første 15-20 sekundene, men når det var tenkt og sagt, så endret jeg fort mening da låten kom skikkelig i gang. Da ble den faktisk riktig så fengende, fin og melodiøs og Adam synger vedlig overbevisende og bra, så dette er helt klart blant det beste innen blues-genren ikveld. Bra jobba!

4.ALEXANDER - Dette var faktisk ganske så fengende, men kanskje ikke særlig melodiøst. Alex gjør ihvertfall en ganske grei jobb her, ikke for mye skriking og klar og fin stemme, selv om det i blues kanskje bør være litt mer rustent og "raspete". Jeg syns likevel dette er blant de bedre innslagene i blues-delen ikveld.

5.DIDRIK - Syns han låter litt pinglete i stemma, selv om det tar litt mer av utover i låten. Men syns likevel han mangler det rette groovet i stemma til denne genren. Likevel gjør han det godt med tanke på at dette er en genre som ligger langt fra det Didrik driver med til vanlig. Så jeg må si den er "innafor".

6.IDA MARIA - Til å tolke Janis Joplin så syns jeg hun gjør en god jobb, selv om låten og stemma ikke låter så pent i mine ører. Men plusspoeng for skinnbuksa hennes, som en liten digresjon oppi det hele. Likevel litt mye skriking for min del og ingen favoritt.

SPICE GIRLS:

1.IDA MARIA & LISA - Denne var bra og morsom, minst like god som originalen, ikke mer å si om den saken. Selv om jeg ikke syns noen tolker introen på låten bedre enn Vazelina Bilopphøggers...!

BACKSTREET BOYS:

2.GAUTE, ADAM, ALEXANDER, DIDRIK - Artig innslag selv om jeg aldri har likt låten. Men bra sceneshow og koreografi og absolutt innafor, men ikke lett å vurdere de ulike artistene individuelt her, så det dropper jeg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

radioten

radioten

43, Gjøvik

Jeg er en skikkelig radiot som er født i 1973 og har jobbet innen lokalradio siden 1989. Danseband er min store lidenskap, men jeg er likevel ganske allsidig innen musikkens verden, selv om jeg foretrekker musikk av noe eldre dato. På denne bloggen kommer jeg til å legge ut meningsytringer og andre ting som opptar meg om både lidenskapen min for radio og andre ting jeg pusler med og funderer over i hverdagen. Musikk, film og media kommer nok til å bli tilbakevendende temaer føler jeg, i tillegg til at jeg også har laget en egen spalte der jeg både for min egen og andres del kommer til å lære meg definisjonen av ulike fremmedord, noe jeg syns er et artig og spennende tema.

Kategorier

Arkiv

hits