hits

Tanker rundt det nye og det gamle året

Da er romjula straks over for i år og vi kan om snaut 25 timer skrive både januar og 2018. En GOD følelse både at jula er over og at 2017 er over. Nå kan alt bare bli bedre, så satser på at 2018 blir et spennende og godt år for både meg, mine og selvsagt for alle dere ande også. Både mamma, pappa og Sunny gikk inn i evigheten i 2017, og derfor vil 2017 stå som det mest spesielle og omveltende året i mitt 44 årige liv. Året da jeg måtte begynne og stå på egen ben, uten støtte fra noen "overordnede". Var selvsagt lærerikt og spennende å tømme og selge barndomshjemmet mitt, men det var også en omveltning for meg rent følelsesmessig og noe som også er med på å markere et klare epoke-skille i livet mitt. Om det blir et nytt hjem på oss i 2018 gjenstår å se, men jeg har ingen overhengende hast med å kjøpe hus siden vi har det såpass bra her vi bor i dag. Uansett blir nok HUS det store stikkordet for 2018, for jeg er ganske sikker på at vi kommer til å gå på visning i året som kommer, om vi ikke nødvendigvis kommer til å legge inn bud.

Ønsker det nye året hjertelig velkommen om snaue 25 timer, og ser fram til å finne ut hva de 365 blanke arkene jeg mottar fra skjebnen imorgen kveld skal fylles med. Spennende blir det, morsomt blir det, litt skremmende blir det, og det blir veldig interessant. Hurra for 2018!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

radioten

radioten

44, Gjøvik

Jeg er en skikkelig radiot som er født i 1973 og har jobbet innen lokalradio siden 1989. Danseband er min store lidenskap, men jeg er likevel ganske allsidig innen musikkens verden, selv om jeg foretrekker musikk av noe eldre dato. På denne bloggen kommer jeg til å legge ut meningsytringer og andre ting som opptar meg om både lidenskapen min for radio og andre ting jeg pusler med og funderer over i hverdagen. Musikk, film og media kommer nok til å bli tilbakevendende temaer føler jeg, i tillegg til at jeg også har laget en egen spalte der jeg både for min egen og andres del kommer til å lære meg definisjonen av ulike fremmedord, noe jeg syns er et artig og spennende tema.

Kategorier

Arkiv