hits

Er nerdete nyttårsforsett

Har forresten et nyttårsforsett til for 2018, som er litt mindre "matnyttig" enn de andre, og det er at jeg har planer om å fullføre en del serier jeg driver og ser på, nemlig Beverly Hills 90210, Big Bang Theory og CSI. Rekker neppe å fullføre alle tre i 2018, men skal ihvertfall se mest mulig av dem. I de to førstnevnte har jeg bare kommet til sesong 2, mens i CSI har jeg kommet til sesong 3, så jeg er veldig i startfasen av alle tre. Får jeg sett èn sesong i måneden av Beverly​ Hills så får jeg fullført den innen årets utgang, den er min førsteprioritet, så får jeg se det jeg rekker av de to andre. 
Vet dette låter veldig nerdete, men så er jeg nok også en liten nerd på visse områder, spesielt innen TV, film og musikk. Der er jeg nok en liten Sheldon Cooper som er sykelig opptatt av rutiner og faste mønstre i hverdagen...og stresslessen min, "that is my spot"...!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

radioten

radioten

44, Gjøvik

Jeg er en skikkelig radiot som er født i 1973 og har jobbet innen lokalradio siden 1989. Danseband er min store lidenskap, men jeg er likevel ganske allsidig innen musikkens verden, selv om jeg foretrekker musikk av noe eldre dato. På denne bloggen kommer jeg til å legge ut meningsytringer og andre ting som opptar meg om både lidenskapen min for radio og andre ting jeg pusler med og funderer over i hverdagen. Musikk, film og media kommer nok til å bli tilbakevendende temaer føler jeg, i tillegg til at jeg også har laget en egen spalte der jeg både for min egen og andres del kommer til å lære meg definisjonen av ulike fremmedord, noe jeg syns er et artig og spennende tema.

Kategorier

Arkiv